Diensten

Totaalinstallateur Kuppens verzorgt alle installaties in huis

Wij zijn een totaalinstallateur, wat betekent dat wij u kunnen helpen met al uw installaties in huis. Van elektra tot zonnepanelen en cv-ketel tot badkamer, wij staan voor u klaar.

Centrale verwarming

Als installateur zijn wij gespecialiseerd om uw cv-ketel storingsvrij te plaatsen.
Wij weten hoe belangrijk comfort voor leefgenot is.
Lees meer over centrale verwarming.

Loodgieterswerk

Uiteraard verzorgen wij traditioneel loodgieterswerk en breiden uw gas- en waternetwerk uit wanneer u dat wenst. Daarnaast installeren we ook het riool of breiden we dat uit. Lees meer over loodgieterswerk.

Dak- en zinkwerk

Wij verzorgen bitumen en EPDM dakbedekking, met daarnaast traditioneel zink-, lood-, en koperwerk. Lees meer over dak- en zinkwerk.

Elektra

Een totaalinstallateur installeert ook elektrotechnische installaties. U kunt al uw technische installaties in uw huis door ons laten aanleggen. Lees meer over elektra.

Service & onderhoud

En als we iets installeren, dan verzorgen we ook het onderhoud als u dat wenst. Voor storingen kunt u ons natuurlijk bereiken, al gaan wij er van uit dat wij storingsvrij installeren. Lees meer over service & onderhoud.

Sanitair

Wij leveren en installeren ook sanitair. Als u dat wenst, dan maken wij uw badkamer levensloopbestendig in 1 dag.
Lees meer over sanitair.

Duurzaam

Wanneer u een duurzame installatie wenst, dan verzorgen wij dat voor u. Uw energierekening gaat naar beneden en u verdient uw installatie op termijn terug. Lees meer over duurzaamheid.

Ventilatie

Wij onderhouden en installeren zowel balansventilatie als mechanische installaties. Lees meer over ventilatie.

Ontzorgexpert

Ontzorgexperts zijn installateurs die gespecialiseerd zijn in de woonwensen van de moderne 55-plusser. Lees meer over ontzorgexperts.

Heeft u vragen over onze installatiediensten of heeft u andere vragen, neem dan contact met ons op, of bel: 0316 - 296 500.