Centrale verwarming

Verwarming

Het comfort in huis wordt hoofdzakelijk bepaald door de cv-ketel

De keuze voor een cv-ketel bepaalt in grote mate het comfort in huis. Denkt u maar eens aan de juiste gewenste temperatuur, of de hoeveelheid warm tapwater voor bijvoorbeeld een regendouche. Het is ons dagelijks werk om te adviseren en kunnen u helpen bij juiste keuze. Wij adviseren om alleen A-merken cv-ketels in huis te laten plaatsen en wij maken gebruik van de merken Atag, Valliant, Nefit en Remeha.

Cv-ketel huren

Een nieuwe cv-ketel is een forse investering. Wanneer u dit bedrag niet in één keer wilt uitgeven, dan kunt u een cv-ketel huren. In samenwerking met Abel&co bieden wij aantrekkelijke mogelijkheden om een cv-ketel te huren.

De voordelen van huren

Het grote voordeel van een cv-ketel, combiketel of warmwatertoestel huren is dat u voor een lange periode verzekerd bent van zorgeloos comfort. Bij een eventuele storing staan wij garant voor een snelle afhandeling van het probleem, zonder bijkomende kosten. Service, periodiek onderhoud, materiaalkosten, arbeidskosten en voorrijkosten zijn bij uw lage termijnbedrag inbegrepen.

Installatiekosten meenemen in huur

Wanneer u kiest voor het (gedeeltelijke) meenemen van de installatiekosten in de huur, dan tellen we de maandelijkse toeslag hiervan bij het huurbedrag op.

Heeft u vragen over cv-ketels of wilt u een afspraak maken, neem dan contact met ons op, of bel: 0316 - 296 500.