Sanitair

Sanitair

Sanitair voor toilet en badkamer

Als u uw badkamer of toilet wilt verbouwen, dan kunt u vertrouwen op onze expertise. Wij leggen uw afvoer opnieuw aan en plaatsen het sanitair zoals u dat wenst. Bij onze leverancier kunt u terecht voor het uitkiezen van het sanitair en inspiratie opdoen. Zij vertegenwoordigen alle A-merken en in de showroom kunt u uw keuze maken. Als u van plan bent om nog lang in het huis te blijven wonen, dan kunnen wij het voor u levensloopbestendig maken. Dan plaatsen we handgrepen, verhoogde toiletten en een antislip vloer in de badkamer en douche. Om u goed te adviseren, komen wij bij u thuis om te inventariseren en adviseren wat u het beste kunt doen.


Badkamer verbouwen in 1 dag met Kinemagic

Met Kinemagic van Kinedo vervangen wij uw bad voor een douche in 1 dag. Uw badkamer wordt hiermee levensloopbestendig. De douche krijgt een lage instap en in de douche wordt een antislip vloer geplaatst, zodat u niet uit kunt glijden.

Wilt u uw badkamer in 1 dag levensloopbestendig maken met Kinemagic, maak dan een afspraak en neem contact met ons op, of bel: 0316 - 296 500.